Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Afvalplaza.nl
De bedrijvengids voor de afvalmarkt. Alle afval gerelateerde bedrijven vind je hier. Vind afvalbedrijven bij u in de buurt.
www.afvalplaza.nl
Recycling
Dit is de beste linkenverzameling online voor recycling, recyclage.
recycling.startkabel.nl
Maltha
Maltha is gespecialiseerd in de recycling van holglas (potten en flessen) en vlakglas (ruiten, spiegels etc) en heeft meerdere vestigingen in Europa.
www.maltha.nl
advertentie
Vlakglas Recycling
De stichting Vlakglas Recycling Nederland zet zich in voor het systematisch verzamelen en recyclen van vlakglasafval.
www.vlakglasrecycling.nl
Auto Recyclage Nederland
Ben je op zoek naar info over auto-recyclage in Nederland? Klik dan snel hier.
www.arn.nl
Recyclingmagazine.nl
Op deze site kunt u altijd actuele informatie vinden over mensen, bedrijven, producten, nieuws, wetenswaardigheden en allerlei interessante informatie van en voor de recyclingbranche.
www.recyclingmagazine.nl
Platform Recycling
Hier vindt je meer info over succesvol ondernemen in de recyclingbranche.
www.platformrecycling.nl
Steenhuis Recycling
Steenhuis Recycling BV biedt u een totaal oplossing voor de milieuvriendelijke verwerking van ferro- en non-ferro metalen, papier en kunststoffen.
www.steenhuis-recycling.nl
Gids Gerecycleerde Producten
Deze gids verstrekt u nuttige, concrete en objectieve informatie over gerecycleerde producten.
www.produitrecycle.info
advertentie
Recycling Van der Elst
Van der Elst papierrecycling Amsterdam B.V. begon met de recycling van oud papier en nu zijn ze uitgegroeid tot een organisatie die zich bezig houdt met het inzamelen van al uw afval.
www.recycling.nu
Recybit
Recyclage van bitumen. Recybit maakt uw oude bitumen zelfs nog beter.
www.recybit.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.