Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

123opruiming.nl
123opruiming.nl biedt bezoekers de mogelijkheid in ťťn overzicht allerlei koopjes, aanbiedingen en sale producten te vinden op het gebied van mode en fashion.
123opruiming.nl
Dandy Schoenen
Opvallende Italiaanse herenschoenen en riemen van hoge kwaliteit voor mannen die van stijl houden.
www.dandyschoenen.nl
Borisa Babyschoenen
Borisa heeft vele leuke babyschoenen, loopschoentjes, babyslofjes voor baby's van 0 tot en met 24 maanden. Alle babyschoentjes en babyslofjes zijn gemaakt van echt leer. Een natuurlijk product wat goed ventileert.
www.borisa.nl
advertentie
Op Soestdijk Kinderschoenen
Webwinkel met kinderschoenen en merken als Naturino, Polo Ralph Lauren en Scapa.
www.opsoestdijk.nl
Schoenweb
Online schoenenwinkel met alle bekende topmerken voor zowel dames, heren als kinderen.
www.schoenweb.nl
DansschoenenWinkel
De webshop voor dansschoenen. Wij hebben alle soorten dansschoenen: Ballroom Salsa en Latin. Alles wat op de webshop staat hebben we ook op voorraad. Wij hebben o.a. de volgende merken: Jeanne Marie, Dancelife, Edward Moore,...
www.dansschoenenwinkel.nl
Footwear Outlet
Uitgebreide collectie merkschoenen voor outletprijzen.
www.footwearoutlet.nl
Oxener Schoenen
De officiŽle site van de bekende winkel Oxener Schoenen in Nederland. Je vindt er hun collecties en accesoires.
www.oxenerschoenen.nl
TopTrend Mode-Accessoires
Webwinkel voor de hipste mode-accessoires zoals tassen, schoenen, sieraden, portemonnees, zonnebrillen en nog veel meer. TopTrend verkoopt de volgende merken: Unawata, Sarlini, Joop Vermoolen, Dresz to Impresz, Lazamani.
www.toptrend.nl
advertentie
Thom op de Laan
Leuke en moderne kinderschoenen van alle bekende merken nu ook online te bestellen.
www.thomopdelaanwebwinkel.nl
Visser Klompenhandel
Bedrukte klompen en echte Fryske klompen. U vindt op onze website een assortiment van diverse klompen en lederen schoeisel. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van klompen is het bedrukken van de klomp met een afbeelding.
www.visserklompenhandel.nl
Werkschoenen Service Belgium
Werkschoenen voor alle beroepen met service naar bedrijf of werf in BelgiŽ.
www.werkschoenenservicebelgium.com
Resultaten: 18      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.