Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Counselor
Coach of counsellor worden? Bekijk het aanbod erkende en geaccrediteerde coach opleidingen bij de ACC.
www.counselling.nl
Wolakota Waldorf School
Dit is de site van een Indiaanse school in Kyle, midden in het Pine Ridge Reservaat in Zuid Dakota. De school is opgezet door Lakota/Sioux Indianen die hiermee hun eigen taal, cultuur en spiritualiteit willen doorgeven aan de jongere generaties.
www.wolakota.nl
Indoor Spinning Place
Dit is de site van een spinning school voor beginners en gevorderden gevestigd te Herveld.
www.indoorspinningplace.nl
advertentie
Muziekschool - Amsterdam
Op de website van de Muziekschool Amsterdam vind je informatie over oa. de school, lessen, algemene info etc.
www.muziekschoolamsterdam.nl
Doe Zelf School
Hier vind je cursussen en workshops voor de doe het zelver die nog niet alles zelf kan doen.
www.doezelfschool.nl
School Voor Filosofie
De huidige School voor Filosofie staat midden in de maatschappij en is wat hij moet zijn: een inspirerende plek om waardevolle levenslessen te leren.
www.schoolvoorfilosofie.nl
LCI
De website beschrijft leermiddelen voor basisscholen meer specifiek voor talen.
www.lci-info.com
School of Rock
Dit is de site van de film waarin je alles leert over Rock.
www.schoolofrockmovie.com
Atheneum Veurne
Wij zijn een secundaire school van het officieel onderwijs (gemeenschaps-onderwijs) en bestaan sinds 1850.
www.atheneumveurne.be
advertentie
Openbare Basisschool Genne
En van de oudste basisscholen in Nederland opgericht in 1764.
www.obsgenne.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.