Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Have Verwarming
Kies uw gashaard, houtkachel of schouw in de grote showroom met haarden, kachels en schouwen van importeur en groothandel HAVE Verwarming in Lunteren. Dichtbij A30, gratis parkeren.
www.haveverwarming.nl
Het Antieke Schouwen Huis
Dit is een site voor de mooiste antieke schouwen en ook voor diverse antieke bouwmaterialen.
www.antiekeschouwenhuis.nl
Jeugdbrandweer Schouwen Duiveland
De jeugdbrandweer Schouwen Duiveland bestaat uit de groepen Bruinisse en Westerschouwen Hoewel deze groepen tot 1 jeugdbrandweer behoren, nemen ze elke apart deel in de onderlinge landelijke competities.
www.jeugdbrandweerschdv.nl
advertentie
Natuursteen - Rijswijk
Deze site is van een specialist in leggen marmer vloeren, badkamers, schouwen en aanrechtbladen.
www.arcadenatuursteen.nl
Kachelparadijs Het Stokertje - Twente
Dit is een site met een groot, gevarieerd en compleet aanbod van kachels, haarden en schouwen.
www.stokertje.nl
Internetgids Kachels Nederland
Deze site is een gids naar sfeervolle warmte in Nederland, met veel info, foto's, gratis brochures en dealers voor kachels, haarden en schouwen.
www.heat-world.nl
Vakantiepark Schouwen - Renesse
Dit is de site van een rustig en natuurrijk familiepark gelegen op 15 minuten loopafstand van het strand en het bruisende Renesse.
www.vakantieparkschouwen.nl
Anneke Dekkers
Bij Anneke Dekkers vindt u een prachtige collectie antieke schouwen, vloeren en woonaccesoires.
www.annekedekkers.nl
Demulderij - Barneveld
Hier kunt u terecht voor het kopen van haarden, kachels en schouwen.
www.demulderij.com
advertentie
De Steenhouwer
Natuursteen aanrechtbladen, schouwen, dorpels, vensterbanken, vloeren, badkamers in hardsteen, marmer en graniet.
www.hardsteen.org
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.