Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Webwinkel Exotiek
Webwinkel voor sieraden, sjaals, woningdecoratie, new age en religieuze produkten. Op alle bestellingen van artikelen bij Webwinkel Exotiek zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.
www.exotiek.nl
Bouffante
De grootste online sjaal winkel.
www.bouffante.nl
Supernana
Supernana ontwerpt, produceert en verkoopt handgemaakte textiel uit grootmoeders tijd.
www.supernana.nl
advertentie
Things For Sale
Webshop in mode accessoires: kettingen, armbanden, tassen en pashmina sjaals met en zonder print.
www.thingsforsale.nl
Touch of Style Webshop
Verkoop van accessoires aangepast op de verschillende seizoenstypen wat betreft de kleurenanalyse maar ook accessoires geselecteerd voor de verschillende styltypen.
www.touchofstyle.nl/webshop
Allemaal Een Sjaal
Op deze website kan iedereen heel eenvoudig zijn eigen (fan)sjaal maken.
www.allemaal-een-sjaal.nl
Moods For Me
Webshop met een uitgebreid assortiment accessoires onderverdeeld in verschillende moods.
www.moodsforme.nl
Esharp
De online winkel voor sjaals en accessoires.
www.esharp.nl
Atelier Sfizi
Alle sieraden op onze site zijn gemaakt van kralen die met de hand vervaardigd zijn. Voor u dus unieke kettingen, armbanden, sfizibeads (bedeltjes), colliers, ringen en hangers.
www.sfizi.nl
advertentie
Shopinc
Shopinc heeft altijd aantrekkelijke aanbiedingen. In dameskleding, parfum, golf en sieraden. Ga kijken op deze site voor de nieuwe scherpe deal.
www.shopinc.nl
Cappello
Cappello-Nijmegen is een opmerkelijke en gerenommeerde hoedenzaak (hoedenwinkel) en hoedengalerie met de grootste verscheidenheid aan hoeden in Nederland.
www.cappello.nl
Suit Supply
Hier vindt u trendy dassen en sjaals. Bekijk de grow wintercollectie op de site.
www.suitsupply.nl
Resultaten: 17      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.