Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

SMS Diensten
Allerhande sms diensten. Lekker makkelijk, alle info op je gsm.
www.smsdiensten.net
Mijn SMS Dienst
Start vandaag nog je eigen smsdienst: zonder kosten opstarten.
www.mijnsmsdienst.nl
Alles over SMS
Informatie over SMS-diensten en alle verschillende mogelijkheden met deze diensten.
www.allesoversms.nl
advertentie
Dring: Alles Voor Je Mobieltje
Hier vind u alles wat uw GSM nodig heeft: van monofone ringtones tot realtones, van SMS afbeeldingen tot mini movies, noem maar op.
www.dring.nl
GSM Heaven
Alles voor uw mobiel.
sms.starttopper.nl
Hyves SMS-Scherm
KrabbelWall verhuurt SMS-schermen die werken in combinatie met Hyves. In te zetten bij feesten/evenementen.
www.krabbelwall.nl
SMS en MSN taal
Deze site is een online woordenboek voor SMS en MSN.
www.smstaal.nl
Ringtones
Gratis ringtones in vele categorieeen!
www.smstop5.nl
SMS Daten
Zoek je date uit via de geplaatste foto's en stuur hem/haar een leuk berichtje.
www.sms-daten.com
advertentie
Alles Voor Uw GSM
Hier vind u alles voor en over uw GSM. Van GSM handleidingen, sms-taal, netwerkinstellingen en telefoonnumers van providers tot en met de TOP10 GSM aanbiedingen, een overzicht van webshops, wallpapers, themes en nog veel meer.
www.sappie.com
Valentijnsdag-sms
Verras je valentijn met SMS.
www.valentijnsdagsms.nl
Anoniem SMSen
Anoniem SMSjes versturen.
www.anoniempje.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.