Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Miniatuurtrucks
Deze webwinkel heeft altijd zo'n 5000 schaalmodellen en miniaturen op voorraad staan. Van exclusieve hand-bouw tot modellen die uitstekend geschikt zijn om aan iemand cadeau te doen. Alle modellen zijn direct uit voorraad leverbaar.
www.miniatuurtrucks.nl
Lego Trein
Lego Trein, compleet aanbod van de populaire Lego treinen. Een Lego Trein kopen? Dan zit er in de doos tevens rails, wissels, seinen,de locomotieven of city lego treinen, wagons en natuurlijk bijbehorende gebouwen zoals het station.
www.goedkopespeelgoedtreinen.nl
Houtenspeelgoed Webshop
In onze webshop treft u een grote keuze aan van origineel houten speelgoed. Al het houten speelgoed is voorzien van CE-zegel en conform de Europese norm voor speelgoedveiligheid EN71 vervaardigd.
www.houtenspeelgoed-webshop.nl
advertentie
World of Toys
De online speelgoedwinkel van Nederland en BelgiŽ.
www.worldoftoys.nl
Wodan's Speelgoedkist
Een leuke site voor ouders en kinderen waar vrolijk speelgoed te koop is van uitstekende kwaliteit.
www.wodans.nl
Bommes Speelgoed
Kwalitatief en betaalbaar houten speelgoed van diverse merken: poppenhuizen, poppenwagens, loopfietsen, vrachtautoís, kraamcadeaus en nog veel meer. Kom snel kijken, wij helpen u graag verder.
www.bommesspeelgoed.nl
Megaspeelgoed
Playmobil, duplo, lego, simba, eichhorn en meer speelgoed bij megaspeelgoed uit Tilburg.
www.megaspeelgoed.nl
Trendy Speelgoed
Webwinkel met trendy, actueel en apart speelgoed dat niet te koop is bij de reguliere speelgoedwinkel.
www.trendyspeelgoed.nl
Speelgoedhemeltje
Speelgoedwinkel met voornamelijk houten speelgoed
www.hetspeelgoedhemeltje.nl
advertentie
Kidsplace4all
Op zoek naar kinderkleding,speelgoed of iets anders voor uw kind? In onze webshop vind u alles, en staat er een artikel niet bij kunt u altijd contact opnemen. Wij werken nog hard aan deze site. Er kunnen nog dingen zijn die nog niet aangepast zijn.
www.kidsplace4all.nl
SpeelWonder
Creatief en educatief speelgoed, ruime keuze in houten en knutsel speelgoed.
www.speelwonder.nl
Kinderpleintje
Verzorgt thuispartys met een ruim assortiment houten speelgoed en betaalbare kinderkleding. Bezoek ook de webwinkel.
www.kinderpleintje.nl
Resultaten: 51      Pagina: 1  2  3  4  5 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.