Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Tuga Sportswear
Tuga Sportswear is de specialist in Portugese sportkleding. De sportkleding die Tuga Sportswear aanbiedt kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Tuga Sportswear levert rechtsreeks aan verenigingen, scholen en bedrijven.
www.tugasportswear.nl
Teamwear
Teamwear is de snelste, voordeligste en leukste manier om via internet je ideale clubtenue te regelen. Voor je hele team, in jouw clubkleuren en in elke maat.
www.teamwear.nl
Saucony sportkleding
Saucony richt zich sinds de jaren 70 alleen op hardlopen. Door deze jarenlange focus weten wij wat lopers willen en van hun producten verwachten.
www.saucony.nl
advertentie
Purelime sportkleding
PureLime is een Scandinavisch kledingmerk die sportkleding, vrijetijdskleding en ondergoed voor vrouwen ontwikkelt om hen te helpen het beste uit zichzelf te kunnen halen.
www.purelime.nl
Perry Sport & Outdoor
Voor sport- en outdoorkleding gaat u naar Perry. De nieuwste collecties, de grote merken, de meest uiteenlopende sporten. Bij Perrysport vindt u het al jaren allemaal.
www.perrysport.nl
Your Sport Shop
Bij Yoursportshop.nl. staan wij voor u klaar met kwaliteit, aandacht en advies. Samen werken we aan een goede basis om gezond te sporten!
www.yoursportshop.nl
Sportpaleis
Sportpaleis sinds 1926 zijn sportkledingspeciaalzaken gevestigd te Amsterdam & Almere. Al meer dan 80-jaar een begrip in de sport.
www.sportpaleis.nl
Decca Sportkleding
Waar verschillende wereld- en andere kampioenen de kwaliteit van de sportkledij weten te waarderen blijft DECCA in de eerste plaats de aangewezen partner voor duizenden sportclubs.
www.teamsportkleding.nl
Lenten Sportfashion
Lenten Sportfashion is de speciaalzaak van Amsterdam in kleding, schoenen, accessoires en sport BH's voor aerobics, fitness, gym en ballet.
www.lenten.nl
advertentie
Muta sport
De sportkleding is het visite kaartje van de vereniging en moet geheel bij de vereniging passen. Dit betekent dat er aan de kleding geen concessies moet worden gedaan, en er een volledige kledinglijn in de stijl van de vereniging kan worden gemaakt.
www.mutasport.nl
Voetbalshirts
Het voetbalshirt van je favoriete club kopen of op zoek naar een gaaf shirt om te dragen tijdens het voetballen? Voor het meest uitgebreide assortiment moet je bij Voetbalshop.nl zijn.
www.voetbalshop.nl/fanshop/voetbalshirts.html
Duyn's teamsportwear
Duijn’s Teamsport is een jong bedrijf wat zich al jaren specialiseert op het gebied van sportkleding en materialen voor particulieren, sportverenigingen, scholen, bedrijven en andere instellingen.
www.duynsteamsportwear.nl/
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.