Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Luna Lingerie
Website met prachtige lingerie voor de moderne vrouw. Onze topcollecties zijn te omschrijven als stijlvol, verleidelijk, chique, sensueel en sexy.
www.luna-lingerie.nl
Gratis ondergoed
Deze verzamelpagina bevat aanbiedingen die gaan van gratis strings, tot aan sokken toe. Ook vind je diverse interessante kortingen op leuk dames en heren ondergoed!
www.gratis-ondergoed.nl
Lingerie Express
Ruime keuze modieuze lingerie voor dames: slipjes, strings, BH's, bustiers, hotpants, bikini's en topjes.
www.lingerieexpress.nl
advertentie
Boxer Direct
Ondergoed voor mannen: Björn Borg, Hom, Calvin Klein. Voor al uw boxershorts, slips en shirts.
www.boxerdirect.nl
Lifestyle Lingerie
Webshop met een ruim aanbod van sexy, sensuele, lingerie, party kleding, badmode, sieraden en grote maten lingerie.
www.lifestylelingerie.nl
Primodo
Ondergoedwarenhuis: in deze shop vindt u o.a. herenondergoed, damesondergoed, kinderondergoed, panty's, sportondergoed en sokken in alle kleuren.
www.primodo.nl
Mobboa Bamboetextiel
Mobboa biedt via haar webshop bamboekleding op basis van natuurlijke bamboevezels.
www.mobboa.com
Wear Me
De nieuwste ondermode shop voor het hele gezin.
www.wearme.eu
Sexy Lingerie Outlet
Veel mooie lingerie in de uitverkoop dus lage prijzen.
www.sexylingerieoutlet.nl
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.