Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Taallessen
Hier vindt je zowel zelfstudies als cursussen van eender welke vreemde taal.
www.taal.lessen.nl
Spaans Cursus
Sinds vele jaren bieden ze taalcursussen Spaans aan bij huntalenscholen in de verschillende en de mooiste regio's van Spanje.
www.spaanscursus.nl
Leer Roemeens
Op deze site kun je een begin maken met het leren van de Roemeense taal.
www.leerroemeens.nl
advertentie
Pieter Quint Instituut
Het Pieter Quint Instituut is gespecialiseerd in het verzorgen van cursussen Nederlands als tweede taal.
www.pieterquint.nl
Armeense Taal
Trefpunt voor mensen die ge´nteresseerd zijn in de Armeense taal en cultuur. Onder andere vindt u hier verwijzingen naar cursussen, vertalers en literatuur in de Armeense taal.
www.armeensetaal.nl
Tsjechisch
Op deze site vindt u informatie en advies over taalcursussen.
www.tjechisch.nl
Thuis Taallessen volgen
Wil je graag thuis een nieuwe taal leren? Klik dan hier.
thuistaallessen.nl
Taalcursus Italiaans in Pisa en Viareggio
Talenschool in italie voor buitenlanders die italiaans willen leren met cursussen op elk niveau.
www.ilm.it/nl
Taalcursus Esperanto
Meertalige website waarmee Internetgebruikers gratis en op een gemakkelijke manier Esperanto kunnen leren.
nl.lernu.net
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.