Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Tassenboetiek
Assortiment van meer dan 300 modellen tassen verdeeld over 12 fantastische merken die u terugvindt in de diverse categorieŽn.
www.tassenboetiek.nl
Tassen & Tasjes
Wij bieden u een groot assortiment trendy en betaalbare kwaliteitstassen. Onze benadering van een webwinkel is dat je als klant een ruime keuze moet hebben en dat wij u de beste service moeten leveren.
www.tassen-tasjes.nl
De Tassensite
Voor iedere vrouw voor ieder moment de perfecte tas. Van stoer tot elegant voor dames en heren: o.a. guess, bulaggi, giuliano, ferromoda.
www.detassensite.nl
advertentie
Online shop voor Kinder- en Damestassen
Op deze tassen site vind je zelfgemaakte kindertassen en damestassen. De kindertassen zijn hip, stoer en voorzien van vrolijke kleuren. Het assortiment kindertassen bestaat onder andere uit uilentassen en monstertassen.
www.tasvaria.nl
Tassenactie
Tassenactie verkoopt mooie, goedkope tassen voor dames. De shop waar je mooie voordelige tassen kunt kopen met kwaliteit. Alle bestellingen in Nederland worden gratis thuisbezorgd.
www.tassenactie.nl
Leren Tassen
Dit is een webshop met prachtige lifestyle producten: handgemaakte tassen uit Toscane, ItaliŽ. Gemaakt van het beste Italiaanse leer. Uitsluitend echt lederen tassen tegen betaalbare prijzen. We hebben regelmatig aanbiedingen tot 60% korting
www.etassen.nl
Pasmani Byoux & More
In onze webwinkel vindt u diverse sieraden en diverse accessoires zoals tassen e.d. Onder de sieraden zijn een aantal zelfgemaakte, deze worden in principe maar eenmalig gemaakt.
www.pasmani.nl
Tassen van Multitas
Expert in plastic en papieren tassen met snelle levering.
www.multitas.nl
Marktpartijtjes Tassen Online
Wij zijn een trendy damestassen online webwinkel die zich richt op vrouwen tassen. Marktpartijtjes is de nieuwe online tassenwinkel met een sterke focus op stijl, kwaliteit en originaliteit voor al uw trendy handtassen.
www.marktpartijtjes.nl
advertentie
Tassenwinkels Online
Tassenwinkelsonlin is een site met een voor u geselecteerde verzameling van online tassenwinkels, tassenmerken, sieraden ,horloges, fashion portals accessoires enz.
www.tassenwinkelsonline.nl
Fashionbags Accessories
De grootste collectie leren tassen, kleinlederwaren van Fred de la Bretoniere maar ook verkoop van tassen en kleinlederwaren van Berba en Saccoo by JP Bosboom.
www.fashionbags-accessories.nl
Things For Sale
Webshop in mode accessoires: kettingen, armbanden, tassen en pashmina sjaals met en zonder print.
www.thingsforsale.nl
Resultaten: 39      Pagina: 1  2  3  4 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.