Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Art Workshops
Organiseert teambuilding - schilderworkshops op locatie en in eigen atelier voor bedrijven, overheidsorganisaties, onderwijsteams en particuliere groepen.
www.art-workshops.nl
Unique Events
Organiseert personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, dagtochten en teambuildingsactiviteiten.
www.unique-events.nl
EquiPlus Mennagement
Wij verzorgen teambuilding-trainingen waarbij paarden, pony's en marathonwagens een belangrijke rol spelen.
www.mennagement.nl
advertentie
Muidercompangnie
Klik hier voor een onvergetelijke dag zeilen op het IJsselmeer.
www.muidercompagnie.nl
Teambuilding Idee
Ons idee voor uw teambuilding. Echt genieten begint hier. Het grootste teambuilding aanbod uit heel Nederland en net over de grens.
www.teambuildingidee.nl
Eximo
Laat Eximo uw incentive reizen organiseren voor een unieke belevenis.
www.eximo.nl
Helikopter Dropping Teambuilding
Zoek je een unieke teambuildingervaring? Dan is dit zeker iets voor jou!
www.helikopterdropping.nl
Djembe Agogo
Waarom niet eens een djembe workshop als teambuilding? Een bedrijf werkt namelijk precies als een orkest!
www.djembe-agogo.nl
Quizit Teambuilding
QuizIT organiseert deze muziekquizen in een mezzoforte sfeer, in harmonie met de omgeving.
www.quizit-teambuilding.nl
advertentie
Routation
Gespecialiseerd in het organiseren van groepsreizen, schoolreizen en incentives.
www.routation.nl
Center Parcs Business Breaks
Center Parcs Business Breaks biedt 9 unieke locaties in BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland en Nederland voor de organisatie van uw teambuilding.
www.businessbreaks.com
Zeil Incentives en Teambuilding
Interactief zeilen: zeilen in teambuilding, op de Noordzee, voor groepen van 2 tot 400 personen.
www.nuquestevents.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.