Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Porcelanosa Vloertegels
Wij zijn importeur en handelaar van tegels met de scherpste prijzen.
tegelkorting.nl/products/porcelanosa-tegels
StenenPlaza
Online aanbieder van stenen, sierbestrating en aanverwante producten. Levert door heel Nederland. Gevestigd te Appingedam.
www.stenenplaza.nl
Floorz
Unieke collectie antieke tegels en Portugese tegels uit eigen atelier
www.floorz.nl
advertentie
Blauwe Hardsteen
Blauwe steen zijn elegante en stoere tegels met een min of meer uitgesproken blauwgrijze kleur die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van resten versteende fauna . Zowel voor binnen als buiten.
www.impermo.nl
Arcade Natuursteen
Met Arcade natuursteen haal je een uniek en levendig materiaal in huis. Arcade natuursteen heeft jarenlang ervaring in het leveren en plaatsen van natuursteen en keramische vloeren. Dit verzorgen wij met onze eigen stelploegen.
arcadenatuursteen.nl
Badkamertegels
Alles over verschillende soorten badkamertegels en bijbehorende prijzen. Iedere ruimte in een woning kan van vloer en wandtegels voorzien worden.
www.badkamer-tegels.nl
Merk Tegels
Bent u op zoek naar de goedkoopste tegels van de beste kwaliteit van alle topmerken? Hier vind u ze: exact dezelfde tegels tegen de laagste prijs.
www.merktegels.nl
Tegels
Om een goed overzicht te krijgen van speciaalzaken voor tegels, sanitair, natuursteen en meer heeft deze site al het voorbereidende zoekwerk voor u gedaan.
www.tegels.nl
Belmar Keukens
Dit is een geschikte site voor als u op zoek bent naar plaatsers van keukens, badkamers en tegels. Overzicht van de mogelijkheden en route-informatie.
www.belmar-keukens.nl
advertentie
Kellen
Kellen ontwikkelt straatstenen, banden en tegels met de uitstraling van natuursteen en de voordelen van maatvast beton.
www.kellen-beton.nl
Vakman Harrij Luijkx
Wij verzorgen: tegelwerk zowel wand als vloer, stukadoren en egaliseren van wand en vloer, smeer-vloeren aanbrengen, vloerverwarming en metselen van binnenmuren.
www.harrij.nl
Schellevis Tegels
Schellevis tegels is sierbeton in de vorm, kleur en uitstraling van de Oud Hollandse tegel.
www.schellevistegels.nl
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.