Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

MF Horeca
De personeelsspecialist in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. MF horeca bestaat 30 jaar en verzorgt voor vele bedrijven de payroll en de planning tegen zeer scherpe tarieven.
www.mfhoreca.nl
Practica Uitzendbureau
Uitzendbureau voor banen op Schiphol en in Amsterdam.
www.practica-uitzendbureau.nl
Uitzendbureau
Deze site doorzoekt meer dan 12.000 vacatures van uitzendbureaus.
www.uitzendbureau.nl
advertentie
UBIservices
Deze site biedt uitzendbureaus de mogelijkheid om de operationele zijde van hun administratie via het Internet uit te voeren.
www.ubiservices.nl
Uitzendbureau
Op zoek naar 'n (andere) baan? Duizenden vacatures wachten op jou.
www.monsterboard.nl
Kiesria
Dit is de site voor het Register Inleenarbeid Agrarisch, een instantie voor registratie van handmatige agrarische loonbedrijven. De site bevat informatie voor tuinders en voor loonbedrijven en uitzendbureaus.
www.kiesria.nl
Uitzendbureau Gids
Uitzendbureau-gids.nl is een online gids met een overzicht van uitzendbureaus in Nederland. Bij 1.806 uitzendbureaus staat tevens een website vermeld.
www.uitzendbureau-gids.nl
Uitzendbureau Overzicht
Uitzendbureau.job.nl bevat het overzicht van uitzendbureaus!
uitzendbureau.job.nl
Rondje Uitzendbureaus
Maak uw keuze uit bovenstaande knoppen : werkgevers, uitzendbureaus, re-integratiebureaus of werkzoekenden. Op deze website staan alle openstaande vacatures
www.rondjeuitzendbureaus.nl
advertentie
Luba Uitzendbureau
Vandaag solliciteren, morgen al beginnen. Reageer direct.
www.luba.nl
Uitzendplaats.nl
Het eerste online uitzendbureau. Bepaal zelf je salaris en beschikbaarheid.
www.uitzendplaats.nl
BRflex.nl
BR-Flex Uitzendbureau is op zoek naar enthousiaste aanpakkers die klaar zijn voor het echte werk.
brflex.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.