Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Jobtrack
De vacaturesite voor heel Nederland.
www.jobtrack.nl
Loopbaan Coaching Nieuw Vennep
U kunt terecht bij Point of Contact voor loopbaan coaching en persoonlijke coaching. Navayo Leeuwin is een ervaren coach met veel expertise op de verschillende gebieden van coaching.
navayo.nl
Datavac
Het internet vacature overzicht van Nederland.
www.datavac.nl
advertentie
Banenpool.nl
Banenplatform met een groot aanbod actuele vacatures en informatie over loopbaanontwikkeling, beroepskeuze, coaching, hulp bij solliciteren, enz.
www.banenpool.nl
Jobrapido: Banen
Jobrapido stelt werkzoekenden in staat om alle vacatures te doorzoeken voor banen op vacaturebanken, websites van werving- en selectiebureaus en jobsites.
www.jobrapido.nl
ICT vacatures
YoungCapital Professionals heeft een ruim aanbod van parttime en fulltime ICT vacatures in heel Nederland. YoungCapital Professionals heeft daarnaast exclusief toegang tot het grootste studentendatabase van Nederland.
www.it-vacatures-online.nl
BRflex.nl
BR-Flex Uitzendbureau is op zoek naar enthousiaste aanpakkers die klaar zijn voor het echte werk.
brflex.nl
Snele Vacature
Werk Vacatures. Ben je op zoek naar nieuw werk? Zoek snel en eenvoudig op deze site. Plaats eenvoudig en snel uw vacature en vind de kandidaat die bij u past.
www.snelevacature.nl
Retail Recruit
Website met detailhandel vacatures. Retail Recuit is gespecialiseerd in het werven, selecteren en trainen van verkopers, assistent bedrijfsleider, bedrijfsleiders en rayonmanagers.
www.retailrecruit.nl
advertentie
ICT Vacatures
IT-Profile is het adviesloket voor ICT-ers in Nederland die toe zijn aan een vervolgstap in hun professionele loopbaan.
www.it-profile.nl
Limburg Vacatures
Vindt hier openstaande vacatures in Limburgs Nederland.
www.limburg-vacatures.nl
WerkCentrale Nederland
Banen in de logistieke sector op Schiphol.
www.werkcentralenederland.nl
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.