Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Vakbeurs Groothandel En Logistiek
Dit is de site van de vakbeurs voor Groothandel en Logistiek.
www.groothandelenlogistiek.nl
Not-online.nl
Dit is de vakbeurs voor alle vormen van onderwijs. Het is een oriŽntatiepunt waar onderwijsgevend Nederland zich kan laten informeren over de ontwikkelingen op het vakgebied.
www.not-online.nl
Vakbeurs Rotterdam Maritime
Dit is een Business-to-Business vakbeurs voor de rijn- en binnenvaart, shortsea, beroepsvisserij en baggerindustrie.
www.rotterdammaritime.nl
advertentie
Ivic.nl
Dit is de site van de internationale Vakbeurs voor Politie en erkende beveiligingsbranche.
www.ivic.nl
Europort Maritime
Dit is de site van de internationale vakbeurs voor maritieme techniek in zeevaart, binnenvaart, scheepsbouw, baggerindustrie, visserij en aanverwante sectoren.
www.europortmaritime.nl
Tuinbouw vakbeurs
Dit is de site van het 2-jaarlijkse internationale vakbeurs voor de vollegrondteelt, sierteelt, glasgroenteteelt, fruitteelt en boomteelt.
www.tuinbouwvakbeurs.nl
Vakbeurs Theatertechniek
Hier vind je alles over de vakbeurs.
www.vakbeurs-theatertechniek.nl
Vakbeurs Kaas En delicatessen
Dit is de site van de vakbeurs voor foodspecialiteiten Kaas en delicatessen
www.vakbeurskaasendelicatessen.nl
Horecava
Dit is de site van een vakbeurs voor horeca en catering in Amsterdam, met overzicht van exposanten en beschrijving van evenementen op de beurs.
www.horecava.nl
advertentie
Horecabeurs
Dit is de homepage van de horecabeurs.
www.horecabeurs.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.