Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Vertaler
Vertalers en vertaalbureaus gerangschikt volgens verschillende talen.
www.vertaler.nu
Vertaalbureau
Vertalers gespecialiseerd in alle talen.
vertalingen.nl
Vertaalbureau Engels Direct
Vertaalbureau Engels Direct voor mooie en vloeiende vertalingen uit en naar het Engels.
www.engelsdirect.nl
advertentie
Frans Vertaalbureau
Het beste Franse vertaalwerk tegen goedkope tarieven.
www.fransvertaalbureau.nl
Metamorfose
Vertaalbureau dat zich met name richt op klanten in het bedrijfsleven en bij de overheid
www.metamorfosevertalingen.nl
BeŽdigd Vertaler Russisch
Buiting Vertaalbureau is een professioneel en jong bedrijf met kwalitatief goede vertalingen voor een scherpe prijs.
www.beedigdvertalerrussisch.nl
Rusbureau
Russisch vertaalbureau uit Amsterdam.
www.rusbureau.nl
Talencentrum Universiteit Amsterdam
De officiŽle site van het zelfstandige talencentrum van de Universiteit van Amsterdam.
www.uvatalen.nl
Vertaler / Tolk Pools
Als perfect drietalige (Nederlands, Pools en Frans) licenciaat vertaalkunde en ervaren docente streef ik naar perfectie in al uw schriftelijke of mondelinge vertalingen en andere opdrachten.
users.telenet.be/renatacieszynska/
advertentie
Beuro Assist Vertaalbureau
Kwaliteitsvertalingen in alle Europese talen.
www.beuroassist.com
Vapaar Vertalers
Vertaalbureau Vapaar voor vertalingen naar het Duits en Grieks.
www.vapaar.com
Translationkings.nl
Bent u opzoek naar een levendige, professionele Italiaanse vertaling? Maar wilt u niet te veel betalen? Dan zit u bij ons helemaal goed.
www.translationkings.nl/vertalingen/italiaanse-vertaling
Resultaten: 17      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.