Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bride.ru
Trouw met een Russische bruid.
www.bride.ru
Zullen Wij
Nieuw, hot en happening in de single wereld. De compleet nieuwe aanpak, diversiteit en het unieke design spreekt aan.
www.zullenwij.nl
Datingsite voor Relatie
Dating-4all... de naam zegt het al. Dating voor iedereen die aan het zoeken is naar een nieuwe relatie of leuke vrienden en vriendinnen zoekt voor vriendschap.
www.dating-4all.nl
advertentie
Date-online
De beste gratis datingsite voor Nederland en BelgiŽ.
www.date-online.nl
Alleenstaanden Club Aktivo
Wil je nieuwe vrienden ontmoeten - en je bent single - doe dan mee met onze activiteiten voor alleenstaanden.
www.aktivo.nl
Vrijgezellenfeesten
Alle tips, informatie, locaties, bedrijven, links en ervaringen voor het organiseren van een vrijgezellenfeest.
www.vrijgezellen-feesten.nl
Vlindertjes.nl
Gratis dating zonder addertjes of abonnement met duizenden profielen (ook van 50 plussers).
www.vlindertjes.nl
Liefde, Warmte en Geluk
Uw huwelijksadvies- en relatiebemiddelingsbureau. Kriebels? Vlinders in je buik? Kijk eens op onze website voor liefde, warmte en geluk. U kunt zich gratis inschrijven.
www.lucky-birds.nl
Single Feesten
Deze site biedt je een compleet overzicht van de gezelligste feesten speciaal voor singles.
www.singlefeesten.nl
advertentie
Vrijgezellenfeestjes
Het portaal voor de links naar de beste vrijgezellenfeestjes!
vrijgezellenfeest.maakjestart.nl
Dating-Start.nl
Vrijgezellen en singles die een date wensen te versieren kunnen hier hun datingpartner vinden.
www.dating-start.nl
Wintersportreizen voor singles en 1oudergezin
Wintersportvakanties voor singles, alleenreizenden en eenoudergezinnen. Informatie voor de alleenreizende wintersporter die reisgenoten zoekt voor een gezellige vakantie.
single-wintersportreizen.allerbest.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.