Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Altavista
Interessante zoekmachine.
be-nl.altavista.com
Yahoo
Bekende Amerikaanse zoekdirectory.
www.yahoo.com
Jeroen.com
Alles over zoekmachines en websitepromotie.
www.jeroen.com
advertentie
zoek.klikwijzer.nl
Overzicht zoekmachines en zoeksites.
zoek.klikwijzer.nl
Main Portals
Links naar de voornaamste portaal-sites van de wereld.
www.mainportals.com
Vinden.nl
Nederlandse metazoekmachine.
www.vinden.nl
M4M Linkbuilding
M4M is erin gespecialiseerd om uw website in de top van de belangrijke zoekmachines te krijgen.
m4m.nl/link-building.html
WebFinder
Webfinder is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie.
www.webfinder.nl
Vdsx Zoekmachine
Zoekmachine en link directory, met top links voor computers, software, vakantie, nieuws en media, webwinkelen, zakelijk en zo veel andere onderwerpen.
www.vdsx.nl
advertentie
Public Image
Dit bedrijf helpt organisaties bij marketing en sales via internet.
www.publicimage.nl
V4M
Adverteer online op 15 grote Nederlandse zoekmachines.
www.v4m.nl
Internetpaleis: hoger in Google
Wilt u uw website hoger in Google en andere zoekmachines? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Internetpaleis uit Goes, Zeeland en vraag naar de resultaten.
www.internetpaleis.nl
Resultaten: 26      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.