Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Intex zwembad
Op zoek naar opblaaszwembad of een megagroot opzetzwembad van Intex? U vindt het in de webshop van Zwembadexpress.nl! Eenvoudig online te bestellen en snel thuisbezorgd.
www.zwembadexpress.nl
Zwembad Store
Hier vindt u een ruim assortiment zwembaden, toebehoren, zwembadspelen, spa's, solardouches en onderhoudsproducten. Met topmerken als Intex, Bestway, Zodiac en Gré vindt u zeker uw gading.
www.zwembadstore.be
Zwembad - Tuintime
Intex zwembaden bij Tuintime: Easy set, Metal Frame en Ultra Frame zwembaden van Intex.
www.tuintime.be/zwembaden/nl
advertentie
Gillet zwembaden
Gillet Zwembaden voor plaatsing en totaalinrichting van uw zwembad.
www.gillet.nl
Zwembad De Hoevert
Sportfondsenbad "de Hoevert" is een leuk en gezellig zwembad in Didam, gemeente Montferland.
www.hoevert.nl
Up design zwembaden
De zwembadspecialist van het zuiverste water.
www.updesignzwembaden.nl
Zwembad de Sprenkelaar
Proef van de veelzijdigheid van water en warmte in zwembad De Sprenkelaar.
www.sprenkelaar.nl
Zwembad Bosbad
Bosbad in Emmeloord heeft talloze faciliteiten om het verblijf in het zwembad zo prettig mogelijk te maken. Zo kunt u het hele jaar door genieten en fit blijven.
www.bosbad.nl
Alles Over Tuinen
Genieten op zijn best met serre’s, zwembaden en tuinen.
www.allesover-tuinen.nl
advertentie
Rudy Shop
Polyester zwembaden in de tuin.
www.rudy-shop.com
Azuralux Zwembaden
Azuralux staan garant voor zwembaden van hoogstaande kwaliteit. Deze zwembaden zijn zowel modern of klassiek inbouwbaar.
www.azuralux.eu
Zwembad BVBA
Heeft vestigingen over gans Vlaanderen: Kampenhout, Antwerpen, Berlaar, Gent, Limburg.
www.zwembad.eu
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.