Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Porcelanosa Vloertegels
Wij zijn importeur en handelaar van tegels met de scherpste prijzen.
tegelkorting.nl/products/porcelanosa-tegels
Fairwood Houten Vloeren
Informatie over het leggen van een houten vloer of parket. Verschillende houtsoorten, legmethodes, afwerking en onderhoud.
www.fairwood.nl
Veraart Houten Vloeren
Veraart Houten Vloeren is een gerenomeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van houten vloeren.
www.veraart-houtenvloeren.nl
advertentie
Blison Facilitaire Diensten
Wij zijn gespecialiseert in vloeren reiniging en verbeteren van oude vloeren en slecht uitziende vloeren.
www.blison.nl
Cibo Vloeren
Importeur van houten vloeren. Door rechtstreekse import kunnen wij de vloeren aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.
www.cibovloeren.nl
Frabé Houten Vloeren
Gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren met een eigen karakter.
www.frabe-houtenvloeren.nl
De Vloerenboerderij
De mooiste houten vloeren voor een mooie prijs
www.devloerenboerderij.nl
Art Woninginrichting
Verkoop van laminaat, lamelparket, kurkvloer, vinyl en tapijt voor de laagste prijs. Bezorgen door heel Nederland.
www.artwoninginrichting.nl
123 Laminaat
Laminaat van Balterio, QuickStep, Meister, BerryFloor, Pergo, Parador, Kronotex, Tarkett, Krono, AlsaFloor en Egger Floorline kan u voordelig online kopen bij deze shop. Ook leveren we voordelig ondervloeren voor laminaat en plinten.
www.123laminaat.nl
advertentie
Betonvloeren Van Bylen Kris
Plaatsen en polieren van betonvloeren voor alle doeleinden (regio Benelux).
www.vanbylenkris.com
Kantoorvloerbedekking
Levert tapijt, marmoleum en laminaat. Levert voor bedrijfsmatige toepassingen.
www.kantoorvloerbedekking.nl
De Vloeren Expert
U bent aan het juiste adres voor verkoop van plavuizen, vloerverwarming, multilamel vloeren, massief hout, laminaat, kliklinoleum en polypropylene vloeren.
www.vloerenexpert.nl
Resultaten: 22      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.