Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Wim Hermsen dakwerken
Dakwerken Wim Hermsen is in 1978 opgericht door Wim Hermsen en heeft in de periode van bestaan al heel wat mensen tevreden gesteld in Limburg.
www.wimhermsen.nl
Janssen Dakwerken
Bedrijf met kennis en ervaring voor alle soorten hellende daken. Wij hebben al meer dan 15 jaar beroepservaring, wat zich manifesteert in onze aanpak van projecten.
www.janssendakwerken.nl
Bergenhuizen Dakwerken
Voor mensen die op zoek zijn naar een dakwerker.
www.bergenhuizendakwerken.nl
advertentie
Olster dakwerken
OLSTER Dakwerken BV Steenwijk - De aangewezen partner voor het aanbrengen, renoveren en onderhouden van dakbedekkingsconstructies op maat.
www.olster.nl
V&H Dakbedekkingen
Een waterdicht verhaal voor het aanbrengen van zowel nieuwe dakbedekkingen, als het vervangen of repareren van bestaande daken
www.venh.nl
Blom Dakwerken
Blom Dakwerken heeft in zijn 25-jarig bestaan al honderd-duizenden vierkante meters dakbedekking ... Duurzame relaties die kiezen voor betrouwbaar dakwerk.
www.blomdakwerken.nl
E&H Dakwerken
E&H Dakwerken Totaal is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van platte daken, zowel voor bedrijven als voor particulieren.
www.ehdakwerkentotaal.nl
RH Dakwerken
RH Dakwerken is een dynamisch en flexibel bedrijf dat reeds 20 jaar ervaring heeft.
www.rhdakwerken.nl
Brekelmans Techniek bv
Maatwerk in dakspuwers, hemelwaterafvoeren, ontluchtingskappen, beluchtingskappen, pvc afvoeren, bladvangers, boldraadroosters,...
www.bmt.nl
advertentie
Letzer bv
Aannemingsbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, betimmering en machinaal timmerwerk.
www.letzer.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.