Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Dakdekker
Op zoek naar een dakdekker? Via deze website vind je een geschikte dakdekker uit je regio.
www.dakdekkersklus.nl
Dakdekker Almere
Met 25 jaar ervaring is Dakdekker Almere uw bron voor al uw dakwerken.
www.dakdekkerijalmere.nl
Dakdekker Tilburg
Dakdekker Tilburg heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de branche als dakdekkersbedrijf.
www.dakdekkerijtilburg.nl
advertentie
Daklekkage
Platte daken zijn een vak apart voor experts. Is er een lek in uw plat dak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar reparatiediensten voor platte daken.
www.platdakexpert.nl/daklekkage/
Aannemer Amsterdam
Wij zijn een professioneel aannemersbedrijf in Amsterdam en werken in de gehele regio en omstreken.
www.adelaaraannemers.nl
Dakspecialist
Bij ons kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.
www.bestedakdekkers.nl
Aannemersbedrijf Ron Kok
Aannemersbedrijf Ron Kok levert nieuwbouw en het verbouwen of renoveren van uw huis of bedrijfsruimte (te Amsterdam).
www.aannemersbedrijfronkok.nl
Theunissen
Aannemers- en onderhoudsbedrijf (te Arnhem).
www.theunissen-onderhoud.nl
Breman Groep
Keten van installatiebedrijven en service- en onderhoudsbedrijven van technische installaties, gericht op de woningbouw.
www.breman.nl
advertentie
Letzer bv
Aannemingsbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, betimmering en machinaal timmerwerk.
www.letzer.nl
Bouwbedrijf Webbink b.v.
Aannemersbedrijf actief op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw (te Vriezenveen).
www.webbink-bouw.nl
Aannemers.startpagina.nl
Vele links naar websites van aannemers.
aannemers.startpagina.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.