Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Ritsema Sierbestrating
Op onze locatie in Groningen treft u een groot assortiment sierstenen aan voor in en om de tuin. U kunt kiezen uit zo'n 1000 verschillende soorten sierbestrating.
www.ritsema-sierbestrating.nl/sierbestrating/
StenenPlaza
Online aanbieder van stenen, sierbestrating en aanverwante producten. Levert door heel Nederland. Gevestigd te Appingedam.
www.stenenplaza.nl
123 Bestrating
Klantgericht bestratingsbedrijf in Friesland (maar ook daarbuiten) dat vakwerk levert tegen een aantrekkelijke prijs. Inclusief garantie.
www.123bestrating.nl
advertentie
Sierbestratingshop
Bent u opzoek naar bestrating ?... Dan bent u nu bij de juiste site aangekomen. Wij bieden u het ruime assortiment van Excluton Sierbestrating.
www.sierbestratingshop.nl
B en B Bestratingen
B en B Bestratingen zijn ervaren stratenmakers die uw bestrating in orde maken voor een scherpe prijs.
www.aanlegnieuwetuin.nl
Bestratingswinkel
Het adres voor sierbestrating. We hebben een selectie gemaakt van de diverse merken bestrating, zowel beton als gebakken.
www.bestratingswinkel.nl
Sierbestrating Visser
Voor de inrichting, de aankleding en het ontwerp van de tuin of uw oprijlaan.
www.bjvisser.nl
Bestrating online
De webshop voor uw sierbestrating, tegels en keien en beplantingselementen.
www.bestrating-online.nl
Tuin en Sierbestrating De Kei
Helpt u bij het ontwerp en realisatie van uw tuin, bestrating, hekwerk en beplanting.
www.tuinensierbestrating-dekei.nl
advertentie
Bricks and Stones
Dit is de site van Bricks and Stones Sierbestrating: specialist in gebakken klinkers en tegels.
www.bricksandstones.nl
Walburg Bestrating
Gespecialiseerd in grootschalige (sier)bestrating projecten.
www.walburgbestrating.nl
Bestrating NL
Gespecialiseerd in oude gebakken bestratingmaterialen.
www.bestrating.nl
Resultaten: 18      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.