Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Smulweb
Online community voor de liefhebbers van eten en koken, met een uitgebreide receptendatabase en een actief ledenbestand.
www.smulweb.nl
Culinair.net
Voor liefhebbers van lekker eten, drinken en reizen.
www.culinair.net
Kok aan Huis
Voor een heerlijk diner in uw eigen vertrouwde omgeving.
www.thuiskokklaasculinair.nl
advertentie
Rotterdam cullinair
Online editie van het gelijknamige boekje met beschrijvingen van de restaurants en hun specialiteiten, alsmede praktische tips.
www.rotterdamculinair.nl
Vrai Culinair
Culinaire webwinkel in ambachtelijke, zuivere delicatessen. Specialist in o.a. cobb bbq's, kiooms (salade) dressings en olijfolie.
www.vrai-culinair.nl
Just Eat
Honger? Bestel online chinees, spareribs, shoarma, pizza of ander lekker eten.
www.justeat.nl
Texel cullinair
Culinair festijn in De Koog op het Waddeneiland Texel.
www.texelculinair.nl
Kerst Culinair
Prachtige culinaire site vol kerstrecepten: vlees, vis, vegetarisch en speciale kinderrecepten.
kerstculinair.favorietje.nl
Nederlandse horecagids
Snel en gemakkelijk zoeken naar een hotel, restaurant, kroeg, disco in Nederland.
www.horecagids.nl
advertentie
Eetiquette
Voor training op het gebied van omgangsvormen, tafelmanieren etc.
www.eetiquette.nl
Goedkoop Lekker
De culinaire site voor de smalle beurs.
www.goedkooplekker.nl
Culinaire Plaza
Internationale Recepten uit meer dan 30 landen.
www.culinaire-plaza.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.