Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Dakweb
De site voor alle informatie over daken in de Benelux.
www.dakweb.nl
Loodvervanger EPDM24.nl
Loodvervanger kunt u gebruiken als waterdichte afsluiting van gevels, schoorstenen, dakramen, onder kozijnen en langs dakkapellen, die aansluiten op daken met dakpannen.
www.epdm24.nl/product-category/loodvervanger/
Dakspecialist
Bij ons kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.
www.bestedakdekkers.nl
advertentie
Dakkapel Kosten
Advies nodig voor een nieuwe dakkapel? Hier komt u er alles over te weten.
www.dakkapel-kosten.nl
Dakramen Specialist
AVW is al jaren gespecialiseerd in de levering en montage van velux dakramen en velux dakvensters. Ons bedrijf is gevestigd in Wervershoof en van daaruit plaatsen wij de velux dakramen door heel Nederland.
www.dakramenspecialist.nl
Kunststof dakkapel-dakraam
Onafhankelijk advies ten aanzien van de aanschaf van een dakkapel of dakraam.
www.kunststof-dakkapel-dakraam.nl
PCT Coatings
Leverancier van dakcoating voor het reinigen en verfen van dakpannen en daken. Met informatie en voorbeelden.
www.pct-coatings.nl
Allure Dakkapellen
Leveren en plaatsen van polyester dakkapellen.
www.allure-dakkapellen.nl
V&H Dakbedekkingen
Een waterdicht verhaal voor het aanbrengen van zowel nieuwe dakbedekkingen, als het vervangen of repareren van bestaande daken
www.venh.nl
advertentie
Single-Ply
Positioneert en verkoopt innovatieve en duurzame daksystemen.
www.singleply.nl
Daklekkage
Platte daken zijn een vak apart voor experts. Is er een lek in uw plat dak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar reparatiediensten voor platte daken.
www.platdakexpert.nl/daklekkage/
Brekelmans Techniek bv
Maatwerk in dakspuwers, hemelwaterafvoeren, ontluchtingskappen, beluchtingskappen, pvc afvoeren, bladvangers, boldraadroosters,...
www.bmt.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.