Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Fit Forum Fysiotherapie Amersfoort
Fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, pilates en fitness onder deskundige begeleiding van fysiotherapeuten bij Sportgezondheidscentrum Fit Forum Amersfoort
www.fitforum.nl
Fysiotherapie en Wetenschap Leiden
Centrum voor Fysiotherapie en Wetenschap in Leiden. Belt u voor een afspraak of eventuele vragen.
www.corpus-sanum.nl
Sens Gezondheidszorg
Bij Sens Gezondheidszorg werken verschillende disciplines uit de manuele geneeskunde samen.
www.sensgezondheidszorg.nl
advertentie
Fysiotherapie Bergstraat
Moderne praktijk midden in het centrum van Amersfoort. Voor fysiotherapie, manuele therapie, ademhalingstherapie, oedeemtherapie, echografie,...
www.fysiotherapiebergstraat.nl
Medipreventiecentrum
Dit is een leverancier van paramedische producten voor chiropractie en fysiotherapie.
www.medipreventiecentrum.nl
De Zorgpraktijk G.J. Peek
Dit is de website van de Zorgpraktijk voor Acupunctuur en Fysiotherapie G.J. Peek.
www.dezorgpraktijk.nl
Fysiotherapie Webwinkel
Dit is FysioSupplies grote Webwinkel voor de fysiotherapeut en hun patienten.
www.fysiosupplies.nl
Cont-ex
Zij verkopen producten voor chiropractie en fysiotherapie. Cont-ex is gespecialiseerd in apparatuur voor behandeling van carpaaltunnel syndroom (muisarm).
www.cont-ex.nl
Fysiotherapie Medisch Centrum Noord
Hier vindt u informatie over COPD en de rol van de fysiotherapeut.
www.fysiotherapie-amsterdam.nl
advertentie
Fysiotherapie - Rotterdam
Dit is de informatiepagina voor fysiotherapie, manuele therapie, bekkentherapie, rugscholing, lymfedrainage en sportrevalidatie voor Rotterdam.
www.fysiotherapierotterdam.nl
Fysiotherapie
Hier vindt u informatie over fysiotherapie in het algemeen.
www.fysiotherapie.nl
Fysiotherapie - Daalmeer
De maatschap voor Fysiotherapie is gevestigd in het gezondheidscentrum Daalmeer.
www.fysiotherapiedaalmeer.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.