Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Doll En Zo
Doll en Zo wordt gerund door de familie Doll die jaarlijks verschillende periodes in Frankrijk verblijven om op zoek te gaan naar aanvullingen van het assortiment.
www.dollenzo.nl
Plaza Geldermalsen
Plaza Geldermalsen, een nieuwe naam in kwaliteit en onderscheidend in aanbod op het gebied van catering, cafetaria en restaurant.
www.gastronomiestegeman.nl
Gastronomie Spanje
Spanje.nl geeft alle informatie over Spanje: Spanje,
camping vakanties, wintersport, weer,skiŽn, snowboarden, vakantie informatie,vakantiehuizen,
natuur, ontspannnen, praktisch,campings

www.Spanje.nl
advertentie
Academie Voor Gastronomie
De Academie voor Gastronomie is opgericht in 1991 om de kennis op het gebied van het combi-neren van wijnen en gerechten te bevorderen.
www.academievoorgastronomie.nl
Eetiquette
Voor training op het gebied van omgangsvormen, tafelmanieren etc.
www.eetiquette.nl
Griekse Gastronomie
Een andere Griekse specialist in gastronomie was de dichter Temachidas van Rhodos die elf boeken samenstelde over "Diner Beschrijvingen".
www.giannakos.demon.nl/gbl/gastronomie.htm
Dining And Wining
Je vind hier up to date culinaire nieuws, heerlijke recepten, wijnadviezen, foodfun, de hotste hotspots, de mooiste kookboeken, restaurant recensies, smaakvolle links, discussies etc.
diningandwining.typepad.com
Gastronomie en vrijheid
Gastronomie en vrijheid Auberge Van Boxtel.
www.auberge.nl
Restaurant Den Ouwe Prins
Den Ouwe Prins is een gastronomisch restaurant met franse keuken te Lotenhulle.
www.denouweprins.com
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.