Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Zicht op Gewicht
Gezond leven maar ook plezierig leven. Met overgewicht is bewegen moeilijker en kun je aan bepaalde activiteiten niet meer deelnemen. Door te kiezen voor een andere leefstijl is het mogelijk om hierin verandering te brengen.
www.zichtopgewicht.nl
Afvallen Dieet Tips
Hier vind je tips, hulpmiddelen en overige informatiebronnen om een dieet zo aangenaam mogelijk door te komen.
www.afvallen-dieet-tips.nl
Gezond Afvallen
Gezond eten en bewegen als basis om af te vallen of op gewicht te blijven. Op de site staan verschillende workouts, informatie en handige tips over afvallen of op gezond gewicht blijven.
www.gewicht-verliezen.nl
advertentie
Gezondheidsplein
De gezondste gids op het internet.
www.gezondheidsplein.nl
Welzijn & Vitaliteit
Onafhankelijk distributeur herbalife voor afslanken, aankomen, vitaliteit, sportvoeding en huidverzorging.
www.welzijn-vitaliteit.nl
Fit in Balans
Helpt u bij afslanken, aankomen, vitaliteit en gezondheid en sportvoeding.
www.fitinbalans.nl
De Bio Health Chip.
Deze chip bevat een magneetstrip met informatie die de gezondheid positief kan be´nvloeden.
www.biohealthchip.com
Sportpagina
Op deze site vind je duizenden sportlinks onderverdeeld in 53 dochterpagina's.
www.sportpagina.net
Resultaten: 8      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.