Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Shirtszone
De shirtsspecialist. Online shirts te bestellen.
www.shirtszone.nl
Uomini: Luxe Herenmode
Exclusieve en ambachtelijke mode-items uit ItaliŽ. Inclusief handgemaakte overhemden, luxe zijden stropdassen en stijlvolle accessoires.
www.uomini.nl
Egoshirts: Italiaanse Overhemden
Online overhemden samenstellen. Stel zelf uw Italiaanse maatoverhemd samen. Bij egoshirts.nl kunt u online uw overhemd samenstellen. Egoshirts is vernieuwend door de stijlvolle keuze in opties en stoffen.
www.egoshirts.nl
advertentie
Hemden van esprit
Bestellen zonder verzendkosten.
www.esprit.nl
Topfashion XXL
De site voor lange en brede mannen die merkkleding zoeken ook in hun maat.
www.topfashionxxl.nl
Fashion Uitverkoop
Site voor kopen van zowel dameskledij als herenkledij. Tevens kindermode, schoenen en accesoires verkrijgbaar!
www.fashionuitverkoop.nl
Merkkleding.nl
Het online aanbod van merkkleding voor jong en oud. Niet goed, geld terug.
www.merkkleding.nl
FashionStore
Online kleding bestellen bij de online winkel FashionStore.
www.fashionstore.nl
Men In Style
Italiaanse overhemden, dassen en Armani horloges.
www.meninstyle.eu
advertentie
Overhemden bij bonprix
Heren overhemden sjiek of sportief. Ruime keuze & reuze voordelig.
www.bonprix.nl/hemden
Kleren.com
Nieuwe goedkope merkkleding voor dames, heren en kinderen. Snelle levering. Tot 70% goedkoper.
www.kleren.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.