Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Installateur Gids
Deze gids helpt u niet alleen bij het zoeken naar een goede maar ook naar de dichtstbijzijnde installateur.
www.installateur-gids.nl
Satellietplatform
Stichting Satellietplatform bestaat uit een landelijk dekkend netwerk van ruim 150 gecertificeerde installateurs en winkels.
www.satellietplatform.nl
Nederland Koel
Alles over airconditioning en klimaatsbeheersing. Informatie, tips, erkende installateurs en veel meer.
www.nederlandkoel.nl
advertentie
Breman Groep
Keten van installatiebedrijven en service- en onderhoudsbedrijven van technische installaties, gericht op de woningbouw.
www.breman.nl
Gasservice De Vries
Landelijk gastechnisch erkende installateur voor onderhoud, service en installeren van cv installaties, all risk servicecontacten.
www.gasservicedevries.nl
Easyvent
Ventilatiesite voor zowel professional als particulier.
www.easyvent.nl
Aaftink
Gespecialiseerd in installatie van verwarmingsinstallaties airconditioninginstallaties, warmte-terugwinning en warmtewisselaars.
www.ava-bv.nl
Bacol
Gespecialiseerd in advies, montage en onderhoud op het gebied van woningventilatiesystemen.
www.bacol.nl
NVKL
De NVKL is de representatieve brancheorganisatie van 650 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling en airconditioning.
www.nvkl.nl
advertentie
Omega Installatie Techniek
Een all-round installatiebedrijf dat technische installaties installeerd.
www.omegainstallatietechniek.nl
Pacific Air
Installateur van aircoditionings en koel- en vriescellen en -kasten.
www.pacific-air.nl
Veilig Ondernemen
Leverancier en installateur van elektronische beveiligingssystemen voor woning en bedrijf (te Alphen a/d Rijn).
www.veilig-ondernemen.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.