Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Jenever museum
Denk je aan Schiedam dan denk je aan jenever. Logisch, Schiedam is de jeneverstad van Nederland. Daarom staat op het mooiste plekje van de brandersstad het Jenevermuseum
www.jenevermuseum.nl
Bokma jenever
Met trots presenteren wij u de mogelijkheid om het hele proces van graan tot jenever te doorgronden. Schematisch hebben we het hele proces weergegeven. Dit proces resulteert in onze heerlijke jenevers.
bokma.orangehill.nl
Distilleerderij Janssens
Een kleine distilleerderij in het hartje van Amsterdam, tussen Dam en Burgwallen die jenever stookt zoals het hoort.
www.distil-janssens.nl
advertentie
Genevergenootschap
Het Genevergenootschap stelt zich ten doel het Nederlands gedistilleerd op positieve wijze onder de aandacht te brengen.
www.genevergenootschap.nl
Jeneverbessengilde
Bij de start van het project Op de bres voor de jeneverbes hebben de initiatiefnemers een aantal personen uitgenodigd om al dan niet namens hun organisatie zitting te nemen in de begeleidingsgroep, het Jeneverbesgilde.
www.jeneverbesgilde.nl
De ooievaar bessenjenever
Bent u een liefhebber van gedistilleerd? Dan moet u beslist kennismaken met de genevers en likeuren van Van Wees. Onze producten worden nog ambachtelijk gestookt op basis van authentieke receptuur.
www.de-ooievaar.nl
Lucas Bols
Lucas Bols B.V. is een van Nederlands oudste nog actieve bedrijven en het oudste gedistilleerd merk ter wereld.
www.bols.nl
Nimmer zat
Het Wageningsch Genevercollege 'Nimmer Zat' is een onafhankelijk gezelschap van jeneverliefhebbers, dat zich heeft toegelegd op het proeven en beoordelen van jenevers.
www.nimmerzat.nl
Jeneverie 't Spul
Welkom bij Jeneverie 't Spul. Het cafe met meer dan 400 soorten jenever (te Schiedam).
www.tspul.nl
advertentie
Rutte jenever
U kunt hier terecht voor informatie over de geschiedenis en de distillaten van Rutte & Zn. U kunt de mogelijkheden bekijken voor een bezoek aan de distilleerderij en u leest alles over het genieten van deze bijzondere producten.
www.rutte.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.