Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Merk-It
Welkom bij Merk-It: als u ge´nteresseerd bent in leuke kinderkleding van bekende merken dan bent u hier op het juiste adres.
www.merk-it.nl
Flits Fashion
De site waar trendy kinderkleding bereikbaar en betaalbaar is voor elke ouder.
www.flitsfashion.nl
Ukke-Pukkies
Voor de mooiste kleertjes, grappigste gadges en leukste speelgoed kom je naar deze site. Speciaal voor baby's, peuters, kleuters en kids.
www.ukke-pukkies.nl
advertentie
JoepOlaf: Tweedehands Kinderkleding
Webwinkel voor alle maten en merken goedkope tweedehands kinderkleding en informatie over de kinderkledingbeurs in het Cultuurhuis Stadshagen in Zwolle.
www.joepolaf.nl
Meo-Kids Kindermerkkleding
Kindermerkkleding voor een leuke prijs. Meld je nu aan en blijf op de hoogte.
meo-kidsnl.hyves.nl
Brumbees Kids Fashion and More
De laatste modetrends op het gebied van voornamelijk bovenkleding voor jongens en meisjes. Wij bieden een betaalbare collectie van kindermerkkleding voor kinderen t/m 12 jaar.
www.brumbees.nl
Kidsplace4all
Op zoek naar kinderkleding,speelgoed of iets anders voor uw kind? In onze webshop vind u alles, en staat er een artikel niet bij kunt u altijd contact opnemen. Wij werken nog hard aan deze site. Er kunnen nog dingen zijn die nog niet aangepast zijn.
www.kidsplace4all.nl
Hadewich Kinderkleding
Trendy en betaalbare kinderkleding, kindermode voor jongens en meisjes in de maten 96 t/m 176 en een snelle levering.
www.hadewich-kinderkleding.nl
Monkeykids Kinderkleding
Online winkel met merkkleding voor kinderen. Wij bieden de laatste trends, de nieuwste collecties en altijd scherp geprijsd.
www.monkeykidskinderkleding.nl
advertentie
Basickidswear
Online winkel met een grote collectie jeans en kinderkleding voor jongens en meisjes.
www.basickidswear.nl
Atelier 4kids
Hippe, stoere en eigenwijze kinderkleding voor iedere portemoinnee. Merken als Me Too, Zie Zoo, Bondi en nog veel meer.
www.atelier4kids.nl
De Hipste Kinderkleding
Outlet- en nieuwe collectie met bijna wekelijks nieuwe artikelen.
www.beenutzz.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.