Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Kleurplaten
Heel veel kleurplaten, knutselplaten en puzzels en spelletjes.
www.kleurplaten.nl
Kiddostuff
Kiddostuff heeft naast kleurplaten en knutsels ook zelfontworpen brei- en borduurpatronen.
www.kiddostuff.nl
Gratis Kleurplaten
Gratis kleurplaten voor kleuters.
kidsgames.goedbegin.nl
advertentie
Dora Fan
Dora de Verkenner website. Leuke site met veel spelletjes, filmpjes, kleurplaten en puzzels van Dora.
www.dora-fan.nl
Plaatjes Kleuren
Eindeloos kleuren met onze kleurplaten. Elke kleurplaat kunt je afdrukken en daarna inkleuren.
www.plaatjeskleuren.nl
Paintings From Earth
Originele tekeningen, recepten, knutsel ideeŽn en t-shirts. Originele tekeningen om te downloaden en eventueel in te kleuren met eenvoudige erbij behorende informatieve teksten.
www.paintingsfromearth.com
Kinderpleintje
Kleurrijke startpagina met online spelletjes, kleurplaten en knutseltips voor kids.
kinderpleintje.com
Kleurplaten
Hier vind je een ruim aanbod van kleurplaten. Je kan ze uitprinten en kleuren.
www.kleurplaten.org
Peuter Place
Voor ouders en professionele verzorgers van peuters en kleuters. Voor de kleintjes zťlf: Kindje op Schoot en kleurplaten.
www.peuterplace.nl
advertentie
Educatieve kleurplaten
Op deze site vindt u meer dan 2100 educatieve kleurplaten en foto's die u gratis kan downloaden en afdrukken.
schoolplaten.com
Kids Start
Startpagina voor kinderen met kleurplaten, knutselideeŽn en spelletjes.
www.kids-start.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.