Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Natuurlijkerwijs
Alles over kruiden, voedingscomponenten en het metabolisme.
www.natuurlijkerwijs.com
Plantaardigheden
Omvat naast een database voor het zoeken op Nederlandse of botanische plantennaam, een uitgebreide reeks monografieŽn over medicinale kruiden.
www.plantaardigheden.nl
Verzameling Kruiden
Een uitgebreide verzamelsite voor sites over kruiden.
kruiden.startkabel.nl
advertentie
Jamie Oliver's Kruiden
Bestel hier de enige echte kruidenmixen van beroemde chef-kok Jamie Oliver!
www.jamieolivergeschenken.nl
Purity Herbs
Op deze site kan je biologische huidverzorging op basis van kruiden kopen.
www.purity-herbs.nl
Natuurproduct
Bestel online kruiden op deze site.
www.natuurproduckt.nl
Kruidenworkshops
Op het gebied van de natuurgeneeskunde, en dan met name kruiden heeft Kruidenzo u veel te bieden. Informatie vindt je hier op deze site!
www.kruidenzo.nl
Recepten Kruidenthee
Hier vindt je het recept voor overheerlijke muntthee!
www.receptjes.be/recept_muntthee.html
Oliera
Naast olijfolie uit ItaliŽ vindt u hier pasta van Gragnano, pesto uit LiguriŽ, bruschetta, aceto balsamico azijn uit Modena, likeuren, kruiden, koffie, kazen, honing en wijnen.
www.oliera.eu
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.