Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Lift in huis prijs
Met een huislift maakt u uw woning levensloop bestendig, en u profiteert direct van het comfort van een lift in huis.
www.domicare.nl
Vuototecnica
De vacuum specialist met een assortiment van pompen, filters, generators, koppelingen, zuignappen, liften, ventielen, luchtslang en het octopus lifting systeem.
www.vuototecnica.nl
Schindler
Schindler Liften B.V. installeert, onderhoudt en moderniseert liften en roltrappen en -paden. Wereldwijd vervoert Schindler dagelijks meer dan 900 miljoen mensen.
www.schindler.nl
advertentie
Axess liften
Axess Liften B.V. is fabrikant van een compleet programma personen- en goederenliften.
www.axessliften.nl
ThyssenKrupp Liften
Leverancier van liften, roltrappen en rolpaden in Nederland.
www.thyssenkruppliften.nl
Astralift
Astralift is een sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het leveren en monteren van maatwerk liftinstallaties.
www.astralift.nl
Sanimed trapliften
Als u op welke manier dan ook belemmerd wordt bij het belopen van de trap, dan is een traplift een ideale oplossing voor u. En weest u er van overtuigd dat een traplift van Sanimed op vrijwel elke trap kan worden gemonteerd.
www.sanimed.nl
Qlift
Ons assortiment omvat een uitgebreide range personenliften en voert verder van kleingoederenlift tot volglazen liftschacht.
www.qlift.nl
HYmo liften bv
HYMO Nederland B.V. dochter van het Zweedse HYMO AB (Norrkoping,Sweden) Europees marktleider op het gebied van heftafels, schaarliften, schaarheftafels.
www.hymo.nl
advertentie
Aesy Liften
Eenvoudig naar een hoger niveau voor personen, goederen en brancard.
www.aesyliften.nl
Paula's Beauty en Verzorging
Alles over de uiterlijke verzorging en ontspanning, permanente ontharing en liften zonder operatie.
www.paulasbeautyenverzorging.nl
Ltf Liften
Fabrikant en leverancier van een compleet programma liften en onderhoud en modernisering van liften.
www.ltf.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.