Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Chobmak: Meubels en Woonaccessoires
We verkopen unieke, houten meubels en woonaccessoirs. Op een fijne manier wonen is voor iedereen belangrijk. Daarom is het belangrijk dat u een thuis creeŽrt waar U zich veilig en prettig voelt. Iedereen heeft een eigen smaak.
www.chobmak.nl
Teak Meubelen
Goedkope teak meubelen bestelt u voordelig en snel via deze site. In ons magazijn in Deventer hebben we een ruim assortimen teak meubelen zoals teak kasten, teak tv meubelen en teak tafels
www.teakplaats.nl
Teak Meubelen
Teakhuis Dordrecht heeft de mogelijkheid teak meubelen op maat te maken. Dit teak maatwerk kan van alles zijn: van een klein plantentafeltje tot een complete kastenwand.
www.teakhuis.nl
advertentie
Kantoor Meubilair: gebruikt en nieuw
Het adres voor bedrijven en particulieren, wanneer het gaat om verkoop of verhuur van nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. Bestel eenvoudig en snel in onze webshop. Of bezoek onze centraal in Nederland gelegen showroom.
www.brixxo.nl
Wijnrek kopen? Wijnrekkenshop
Online speciaalzaak voor wijnrekken en wijnaccessoires, webshop met groot assortiment wijnrekken. U vindt hier design wijnrekken van bijvoorbeeld aluminium of kunststof, maar ook landelijke van metaal of gietijzer.
www.wijnrekkenshop.nl
Paul Berkhout: Restauratie en Antiek
Paul Berkhout restaureert antieke meubelen. Er is ook een online winkel met antiquiteiten.
www.paulberkhout.nl
Meubels & Zo
Opgeknapte en nieuwe meubels, woonaccessoires en brocante in landelijke stijl.
www.meubelsenzo.nl
Lebourse Living Company
Webwinkel voor interieur en designaccessoires, handicraft, kleinmeubelen, gifts en gadgets.
www.lebourse.nl
Goed Wonen
Groep van interieurwinkels met elk een eigen assortiment van gerenommeerde nationale en internationale meubelmerken.
www.goedwonen.nl
advertentie
Villa Valuas
Meubelwinkel met een overzicht van de collectie en een internet aanbieding.
www.villavaluas.nl
Tafels
Een nieuwe tafel nodig? Hier vindt u vast en zeker een mooie.
www.tafels-tafel.nl
Zitzak
Ben je op zoek naar een comfortabele zitzak voor op kantoor, in de tienerkamer of lekker in de woonkamer? Dan zit je goed bij de webwinkel van Zitzakkenstore, we hebben namelijk een mooie selectie met zitzakken in allerlei vormen en maten.
www.zitzakkenstore.nl
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.