Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

MotorHotel Sauerland
Het Motorhotel in het Sauerland in Duitsland. Na een dag lekker touren hier in het Sauerland kunt u lekker relaxen op ons terras en 's avonds kunt u heerlijk genieten van 3 gangen dinner.
www.motorhotelsauerland.nl
Moor Motor
Organiseert individuele motorreizen in het buitenland. Reizen met je eigen motor in je eigen tempo.
www.moormotor.nl
Van Vliet Motorreizen
Met van Vliet beleef je onvergetelijke motorreizen. Je kunt er voor kiezen individueel te reizen of met een groep.
www.vanvlietmotorreizen.nl
advertentie
Crossroads Motortours
Verzorgt motorreizen in Noord Amerika, Nieuw Zeeland, Mexico en Zuid Afrika. Kom alles te weten over Route 66 en de Rocky Mountains in de USA.
www.crossroadsmotortours.nl
Stimon
Website van de Stichting Motortoerisme Nederland (Stimon).
www.stimon.nl
Motoerit
Gspecialiseerd in het organiseren van individuele ritten en groepsreizen naar Engeland, Ierland, Fankrijk, Duitsland en Noorwegen.
www.motoerit.nl
Motortours
Maak een motorvakantie naar Noorwegen, Finland of Zweden.
www.motortours.nl
That Motortours
De tours worden uitgestippeld via de beste routes en de panoramaís.
www.that.nl
Griekenland met de motor
Reisverslag over motorvakanties naar Griekenland, Cyprus ,IsraŽl en JordaniŽ en over een Afrika rondreis.
www.tonstegers.nl
advertentie
Motortouring
Op deze site vindt u motorroutes, -activiteiten en reizen.
www.motortouring.com
Travelmoto
Uw partner voor een geweldige motorvakantie in het zuiden van Spanje.
www.travelmoto.com
E.M. Reizen
Wil u zelf een motorvakantie organiseren of een reis aan uw klanten aanbieden? Wij zorgen voor een oplossing.
www.motorreis.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.