Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Pu Erh - De Oosterse Vetkiller
Slankheidskuur op basis van Pu Erh die de vetverbranding en stofwisseling stimuleren.
www.getslim.nl
Wulong - De Chinese Afslankthee
Gezond afvallen met 100% originele Chinese Wu Long afslankthee.
www.wulong.nl
Tips Bij Afvallen
Steeds meer mensen hebben last van overgewicht en zoeken een goede manier om af te vallen.
www.tipsbijafvallen.nl
advertentie
Gezond Afvallen
Gezond eten en bewegen als basis om af te vallen of op gewicht te blijven. Op de site staan verschillende workouts, informatie en handige tips over afvallen of op gezond gewicht blijven.
www.gewicht-verliezen.nl
New Figure
NewFigure is een afslankbehandeling, waarbij u zowel kunt online afslanken of kunt afvallen door de afslankbehandeling in de praktijk te volgen.
www.newfigurezoetermeer.nl
Centrum Overgewicht
Dit is de officiŽle site van het centrum Overgewicht en Obesitas in Nederland.
www.centrumovergewicht.nl
Afslankplaza
Hier vindt u het grootste online overzicht van de beste links mbt afslanken. Zeer uitgebreide afslank-startpagina met 105 rubrieken.
afslankplaza.uwstart.nl
Weegclub
On-line weegclub met grafieken, tabellen, recepten, forum, enz. Alles is 100% gratis.
www.weegclub.nl
Op Dieet
Informatieve site die duidelijk aangeeft hoe overgewicht ontstaat en wat je ertegen kunt doen.
www.opdieet.nl
advertentie
Convenant Overgewicht
Een balans tussen eten en bewegen. Dat is het uitgangspunt van de tien partijen die begin 2005 het Convenant overgewicht tekenden. Op deze site vindt je alvast meer informatie.
www.convenantovergewicht.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.