Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Paranormaalgids
Informatie over het paranormale, alternatieve en natuurlijke geneeswijzen.
www.paranormaalgids.nl
Op Zoek Naar Jezelf
Spirituele en paranormale site. Kennis opdoen door spirituele boeken te lezen is op zich niets mis mee. Maar hou er rekening mee dat het enkel kennis is. Het wordt pas wijsheid als je er iets mee doet.
www.opzoeknaarjezelf.nl
Alles Helder
Site met online kaartleggen, tarot, edelstenen, uitgebreide paranormaal beursagenda, bachbloesem, reiki, astrologie, keltische boomkalender en nog veel meer.
www.alleshelder.nl
advertentie
Spiritueel Online
Site vol informatie over engelen, chakra's, aura's, gidsen, reiki en nieuwetijdskinderen.
www.tgbcrew.nl
Paragnoste
Alles over helderziende/parapsychologische consulten en alternatieve geneeswijzen.
www.paragnoste.nl
Voorspellingen
Online gratis kaarten trekken: voor week en dag. Het is de bedoeling dat je voordat je een kaart trek aan de engelen vraagt wat ze jou willen meegeven vandaag voor deze week.
www.voorspellingen.betrouwbaarparagnost.nl
Het Spirituelehoekje
Ik ben Martina Meijer. Ik kan contact maken met overledenen maar ook in het verleden heden en de toekomst kijken.
www.hetspirituelehoekje.nl
John Goud Medium
Levert helderziend en paranormaal consult, dit houdt in: familierelaties, emotionele problemen, zakelijk advies, toekomstvoorspelling en spirituele healing.
www.johngoudmedium.nl
Catharinaweb
Astrologie, tarot, bioritme, webshop,...
www.catharinaweb.nl
advertentie
Paralijn
Paranormale mediums helderziende live via de telefoon en SMS.
www.paralijn.eu
Frederike
Je kunt bij mij o.a. terecht voor communiceren en healing met dieren, energetische therapie en bach bloesem therapie.
www.frederike.eu
De Violette Vlam
Johannes De Wit beschikt over de gave en kracht mensen naar een hoger en bewuster niveau te brengen.
www.deviolettevlam.org
Resultaten: 21      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.