Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Internationale recepten
Recepten uit Canada, USA, IndonesiŽ, ItaliŽ en Griekenland.
www.culinaire-plaza.nl
Mijn Eten
Zeer veel recepten (20.000) gemakkelijk doorzoekbaar.
www.mijneten.nl
Tapas Recepten
De lekkerste tapas en hapjes om zelf te maken. Vrijwel allemaal met kleurenfoto van het resultaat.
www.tapas-recepten.nl
advertentie
Tournedos
Een verzameling van heerlijke recepten onderverdeeld in groepen zoals vis, vlees en BBQ.
www.tournedos.nl
Zomaar Wat
Honderden recepten in vele categoriŽn. Ook Oudhollandse recepten, recepten voor allerhande soorten zoetigheid, kooktips, instructiefilmjes, kruidenlijst en meer.
zomaarwat.eu
Culinaire Plaza
Internationale Recepten uit meer dan 30 landen.
www.culinaire-plaza.com
Smulweb
Online community voor de liefhebbers van eten en koken, met een uitgebreide receptendatabase en een actief ledenbestand.
www.smulweb.nl
De Cubaanse Keuken
Site met overheerlijke recepten uit Cuba.
www.cubakeuken.nl
Kerst Culinair
Prachtige culinaire site vol kerstrecepten: vlees, vis, vegetarisch en speciale kinderrecepten.
kerstculinair.favorietje.nl
advertentie
Goedkoop Lekker
De culinaire site voor de smalle beurs.
www.goedkooplekker.nl
Cello Piano Duo
Het cello-piano duo Chamaeleon verzorgt salonmuziek bij bruiloften, recepties en speciale gelegenheden.
www.cello-pianoduo.nl
Zalencentrum De Amershof - Amersfoort
Het Cafe, restaurant en zalencentrum zijn gevestigd in een villa uit de negentiende eeuw. Er zijn zes zalen voor 2-70 personen, geschikt voor cursussen, vergaderingen en recepties beschikbaar.
www.amershof.nl
Resultaten: 25      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.