Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Reikipraktijk Wofosi
Uitleg wat reiki is en hoe een behandeling verloopt.
www.reikipraktijkwofosi.nl
Reikimaster Daniel
Een Site waarmee ik probeer mensen een stukje van zichzelf te laten terug vinden d.m.v. mijn eigen ervaring.
www.reikimaster-dinius.nl
Shiatsu & Reiki
Op deze site vindt je meer info over praktijk voor Shiatsu en Reiki therapie.
www.shiatsu-reiki.nl
advertentie
Tarot bij Cursusinstituut NERF
Tarotsite met veel informatie. Thuiscursus voor beginners en nog veel meer.
www.webtarot.nl
Reiki Centrum Nederland
Hier vindt je o.a een forum, reiki voor beginners en cursussen en workshops.
www.reikicentrum.nl
Spiritueel Online
Site vol informatie over engelen, chakra's, aura's, gidsen, reiki en nieuwetijdskinderen.
www.tgbcrew.nl
Anand
Biedt begeleiding, cursussen, behandelingen en therapie op het gebied van massage, reiki, yoga en meditatie.
www.anand.nl
Alles Helder
Site met online kaartleggen, tarot, edelstenen, uitgebreide paranormaal beursagenda, bachbloesem, reiki, astrologie, keltische boomkalender en nog veel meer.
www.alleshelder.nl
Paranormaalgids
Informatie over het paranormale, alternatieve en natuurlijke geneeswijzen.
www.paranormaalgids.nl
advertentie
Teachings of Avalon
Teachings of Avalon levert informatie over hekserij, de godin, spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen, in de vorm van informatieve teksten, maar ook door het aanbod van cursussen.
www.teachingsofavalon.com
De Kluizenaar
New age winkel gelegen in St. Lenaarts. Wij organiseren lezingen en cursussen. Consulten na afspraak
www.dekluizenaar.tk
Centrum Egelantier
Yogacentrum de Egelantier in de bollenstreek (te Noordwijkerhout).
www.centrum-egelantier.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.