Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Reisburea ToPeru
ToPeru is een on-line reisbureau dat gespecialiseerd is in rondreizen binnen Peru. Voor een onvergetelijke vakantie naar Peru gaat u naar ToPeru. Wij bieden u een toonaangevend pakket reizen op cultureel, historisch en avontuurlijk gebied.
www.toperu.nl
Polska Travel
Polska Travel is een Nederlandse reisorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in individuele en groepsreizen naar Polen.
www.polska.nl
Overzicht Reisbureaus
Boek altijd de goedkoopste vakanties en verkrijg gratis reisgidsen.
www.allereiswinkels.nl
advertentie
Oad Reizen
Dit is de site van een All-round touroperator met vlieg-, bus-, auto-, trein- en bootreizen. Daarnaast is er een groot busbedrijf en bezit OAD de ca. 100 Globe reisbureaus.
www.oad.nl
De Beste vakanties
De beste vakanties, reisaanbiedingen en reisbureaus worden hier voor u verzameld; Spanje, Frankrijk, winter, zomer, kinderen, strand etc. Een handig overzicht van alle mogelijkheden op vakantiegebied.
www.welkevakantie.nl
Travel Counsellors voor uw perfecte vakantie
Wat uw wensen ook zijn, van een stadsarrangement tot een wereldreis, van alleen een vlucht of een hotelkamer tot een luxe cruise, een welverdiende vakantie of een efficiente zakenreis: uw Persoonlijke Travel Counsellor is u graag van dienst!
www.travelcounsellors.nl
Boemm
Welkom op de boemm website: Boemm is het reserveringssysteem voor Non-IATA & IATA reisagenten.
www.boemm.nl
Kuoni Online voor Reisagenten
Hier kun je online reserveren en je eerder gemaakte reserveringen bekijken. Tevens vind je hier informatie over de workshops en/of de acties
reisagenten.kuoni.nl
Strandvakantie Online
Hier vind je alle reisbureaus voor een leuke strandvakantie.
www.strandvakantieonline.nl
advertentie
Toerkoop
Deze site is een keten van onafhankelijke reisbureaus. Zoeksysteem op plaats of postcode, algemene informatie.
www.toerkoop.nl
Reisagenten en Affiliates
Deze site houdt alle reisagenten op de hoogte van de speciale reisagenten akties en extra items, zoals bestelformulieren voor brochures en een contactpersonen lijst.
www.autoeurope.nl/ta.cfm
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.