Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Anders Reizen
Uitgebreide reisverslagen met veel foto's en informatie over 101 landen.
www.andersreizen.nl
VakantieReiswijzer
Bijna op vakantie? Bekijk beoordelingen van reizigers.
www.vakantiereiswijzer.nl
Wij Reizen
Op deze site kan je reisverhalen en reisfoto's verzameld zien vanuit alle continenten ter wereld.
www.wijreizen.nl
advertentie
Travel Junkies
Reisverslag van een wereldreis. Aan de hand van dagboeken, foto's, achtergrondinformatie en tips hopen we je een indruk te geven van de door ons bezochte landen.
www.traveljunkies.nl
Elisabeth Online
Egyptische zandsculpturen, gratis avatars, reisverslagen, ecards en veel interessante links.
www.liessmit.nl
Reisverhalen
Meer dan 3.750 reisverhalen en ruim 1.800 recensies van vakantiebestemmingen.
www.reisweb.nl/reisverhalen
Reisverhalen
Website met reisverhalen van alle continenten.
www.reisverhalen.net
Toerkoe-Reisverslagen
In 2006 en 2008 hebben we een rondreis in het westen van Amerika gemaakt. We probeerden altijd een live verslag bij te houden. De gemaakte reisverslagen zijn op de website terug te vinden.
toerkoe.nl/reizen
Griekenland met de motor
Reisverslag over motorvakanties naar Griekenland, Cyprus ,IsraŽl en JordaniŽ en over een Afrika rondreis.
www.tonstegers.nl
advertentie
Kiwi Columnz
Exclusieve reisverhalen uit Nieuw Zeeland.
kiwicolumnz.nl.nu
Reisimpressies
Deze site bevat een selectie opvallende reisverslagen van een vast team reislustige amateur schrijvers en fotografen.
www.reisimpressies.eu
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.