Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Nederlandse horecagids
Snel en gemakkelijk zoeken naar een hotel, restaurant, kroeg, disco in Nederland.
www.horecagids.nl
Restaurant Index
Restaurantgids met diverse kenmerken van meer dan 10000 eetgelegenheden in Nederland. Gemakkelijk, gevonden... genieten.
www.restaurants.nl
Afasika - Den Haag
Authentiek Eritrees restaurant met exotische gerechten uit Oost-Afrika. Voor de liefhebber is er ook een selectie van Afrikaanse vegetarische gerechten.
www.afasika.nl
advertentie
De Foreesten
Hotel Restaurant de Foreesten gelegen in de Veluwe.
www.foreesten.nl
Restaurant Lumière
Cinecafe Lumière, de meest veelzijdige horecagelegenheid in Arnhem, heeft haar gezellige, tropische terras weer geopend.
www.restaurant-lumiere.nl
Achterhoekse Evenementen
Achterhoek en Liemers grensoverschrijdend goed.
www.achterhoekse-evenementen.nl
Restaurant Den Ouwe Prins
Den Ouwe Prins is een gastronomisch restaurant met franse keuken te Lotenhulle.
www.denouweprins.com
Restaurant 't Laurierblad
Hier vindt u klasse, maar geen pretenties.
www.laurierblad.com
Restaurant Dennenhof
Op een boogscheut van het slot van Laarne ligt één van de gastronomische monumenten waar Vlaanderen fier op mag zijn.
www.dennenhof.com
advertentie
Merk España
Adviseurs bij aankoop van restaurants, bars, cafés en andere horeca aan de Costa del Sol.
www.merkespana.com
This is London
Restaurants, bars, evenementen, theaters in Londen.
www.thisislondon.co.uk
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.