Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Prive Safari
Organiseert individuele, avontuurlijke tentsafariís in Tanzania en Kenia, het safarihart van Afrika.
www.privesafari.com
Mozambique In Stijl
Hier stelt u uw eigen reis samen met behulp van stijlmodules. U reist individueel en slaapt bijvoorbeeld in luxe safaritenten, lodges of een boomhut, accommodaties die passen bij het land.
www.mozambiqueinstijl.nl
Luxe Safaritenten Verhuur op Camping
het verhuren van luxe ingerichte sfaritenten op campings in Nederland. Verkoop van deze tenten. Steigerhouten meubelen voor de inrichting.
www.stijlvol-kamperen.nl
advertentie
True Africa
Op zoek naar het echte Afrika? True Africa levert individuele reizen naar Tanzania die net iets verder gaan.
www.trueafrica.com
Vakantie Zuid-Afrika
Informatie over vakanties naar dit prachtige land. Tevens aanbiedingen.
www.vakantie-zuidafrika.nl
Jambo
Als je graag eens een safari wil maken in Afrika, of misschien een strandvakantie dan kan je hier een kijkje nemen.
www.jambo.nl
Outback Africa
Outback Africa is een organisatie die afrika reizen en safari's organiseert in Zuidelijk Afrika. Ze bieden speciaal reizen aan voor de reiziger die er voor kiest met een kleine groep te reizen of een maatwerk reis naar Afrika zoekt.
www.outbackafrica.nl
Baobab
Bij Baobab heb je de keus uit 69 groepsrondreizen in Afrika, AziŽ, Zuid-Amerika, Noord- en Midden-Amerika, OceaniŽ, het Midden-Oosten en Europa.
www.baobab.nl
Ons Kenia
Hier kan je een safari op maat regelen in Kenia. Je vindt hier ook reisverslagen terug.
www.onskenia.nl
advertentie
24Riviere Private Game Farm
Biedt luxe accommodatie in het malaria-vrije Waterberg Biosfeer Reservaat gelegen in de Limpopo provincie van Zuid Afrika.
www.24riviere.com
Ontdek Kenya
Hou jij van wandelreizen, vogelsafari's en natuurexploraties in Kenia. Deze site is van een Vlaming die zich al jaren in Kenia gevestigd heeft en reisforumes aanbiedt voor de actieve reiziger.
www.ontdekkenya.com
Bushtroop Safaris
Online reservaties voor Kenia, Tanzania en Egypte.
www.bushtroop-safaris.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.