Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Stopet Sanitair
Online verkoop van sanitair voor de badkamer.
www.stopet-sanitair.nl
SanitarTrends
Informatie portaal voor en over de sanitairbranche.
www.sanitairtrends.nl
Schut Sanitair
Naast een grote sanitair showroom is Schut gespecialiseerd in loodgieterij en installatiewerk (te Naaldwijk).
www.schut-sanitair.nl
advertentie
RVS Spoelbak Bestellen
Spoelbakken van onder andere Franke en Reginox zijn verkrijgbaar in materialen van RVS tot en met graniet bij onze online spoelbak winkel. U heeft de keuze uit verschillende top merken die wij voordelig aan u kunnen aanbieden.
www.spoelbakkenwinkel.nl
BadkamerStore
De goedkoopste badkamerwinkel van Nederland en BelgiŽ.
www.badkamerstore.nl
Bengshop
Internetwinkel voor sanitair, verwarming, huishoudelijke artikelen en gereedschap voor de klussende particulier en prijsbewuste consument die kwaliteit voor een redelijke prijs wil.
www.bengshop.nl
Sanitairwinkel
Sanitairwinkel levert badkamer sanitair zoals ligbaden, kranen, badmeubelen en alles op het gebied van douche.
www.sanitairwinkel.nl
Forzalaqua
Forzalaqua levert exclusieve wasbakken en spoelbakken van graniet. Het bedrijf is gevestigd in Gassel in Nederland.
www.forzalaqua.nl
Badkamermarkt
Grootste badkamerwinkel op internet.
www.badkamermarkt.nl
advertentie
Badkamerconcurrent
Badkamers, sanitair en douches tegen een concurrentiŽle prijs.
www.badkamerconcurrent.nl
Uw Sanitair Specialist
Voor de volledige installatie van alle sanitair kunt u hier terecht. Wij zijn merk en leverancier onafhankelijk en bieden diverse diensten.
www.uwsanitairspecialist.nl
Showmodel Uitverkoop
Nieuw sanitair voor uitverkoop prijzen. Kortingen van 30-70% zijn normaal.
www.showmodeluitverkoop.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.