Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Wear 4 Fun
Online verkoop van sieraden en piercings: keltisch, wicca, gothisch, dolfijnen en meer.
www.wear4fun.nl
Voordelige Sieraden
Keuze in kettingen, oorbellen, oorstekers, colliers, armbanden, ringen en hippe gadgets.
www.voordeligesieraden.nl
Stay Trendy Sieraden
StayTrendy Sieraden zoals oorbellen, kettingen en ringen, voordelig en gemakkelijk online te bestellen.
www.staytrendy.nl
advertentie
Bijou Arianne
Online sieradenwinkel met zilveren sieraden van 925 Sterling. Wij verkopen o.a. zilveren kettingen, oorbellen, armbanden en ringen.
www.bijouarianne.nl
Divone.nl
Het leukste sieraden merk van Nederland.
www.divone.nl
ArtoWorkshops
Workshops in edelsmeden en Art Clay Silver. Maak zelf je eigen sieraden.
www.artoworkshops.nl
123Gold.nl
Dit bedrijf levert trouwringen, diamanten en diamant-sieraden.
www.123gold.nl
Trendyworld: sieraden groothandel
Trendyworld heeft altijd de mooiste sieraden tegen de laagste prijs. Kijk snel bij ons in onze online groothandel.
www.trendyworld.nl
EARS Design
Handgemaakte sieraden van natuurlijke materialen: swarovski kristal, sterling zilver en vergulde kralen.
earsdesign.xs4all.nl
advertentie
Beaujumy Sieraden
Geen sieraden van dertien in een dozijn maar echte unieke handgemaakte kunstwerkjes.
www.beaujumy.nl
Sieraden: een PrachtKado
Modern en romantisch. Kijk nu naar de speciale collectie van sieraden. Gratis verzonden boven 20 Euro.
www.prachtkado.nl
Sieradenhobby De Smalle Beurs
De naam zegt het al: wij bieden allerlei voor de sieradenhobby voor een zeer betaalbare prijs. Ook voor bedrijven zijn wij interessant, op verzoek krijgt u een BTW-bon meegeleverd.
www.desmallebeurs.nl
Resultaten: 28      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.