Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Spamklacht
Centraal meldpunt van de OPTA voor spamklachten met nieuws, informatie over wat u tegen spam kan doen en welke regels er gelden.
www.spamklacht.nl
Spamfighter
Gratis stuk gereedschap voor Outlook (Express) dat automatisch en efficiŽnt spam en phishing-fraude eruit filtert.
www.spamfighter.com
Spambestrijder
Op deze website vindt u tips, links en achtergrondinformatie waarmee u snel de aanval kunt openen op spam.
www.spambestrijder.nl
advertentie
Tips tegen spam
Op deze website leest u alles over spam, nieuws, een stappenplan om spam te voorkomen en links naar gratis software om spam uit uw e-mail te filteren, zoals spamfilters.
www.tipstegenspam.nl
Free Spamfilter
De beste gratis spamfilters
www.freespamfilter.nl
Veilig Online
Website over computerbeveiliging met informatie en nieuws.
www.veilig-online.com
Spammen.nl
Links over spamming.
www.spammen.nl
Spam Weblog
Weblog over spamming.
spam.web-log.nl
Spamcop
Hier kan u melding maken van spam.
www.spamcop.net
advertentie
Spamming
Spamming in 24 vragen en antwoorden.
mineco.fgov.be/information_society/spamming/home_nl.htm
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.