Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Fit Forum Fysiotherapie Amersfoort
Fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, pilates en fitness onder deskundige begeleiding van fysiotherapeuten bij Sportgezondheidscentrum Fit Forum Amersfoort
www.fitforum.nl
Oefentherapie Cesar
Lees hier alles over oefentherapie Cesar.
www.marlousoefentherapie.nl/oefentherapie-cesar/
Staman-Therapie
Relatietherapie, hypnotherapie, droomwerk, lichaamsgerichte therapie en eetstoornissen.
www.staman-therapie.nl
advertentie
Fysiotherapie en Wetenschap Leiden
Centrum voor Fysiotherapie en Wetenschap in Leiden. Belt u voor een afspraak of eventuele vragen.
www.corpus-sanum.nl
Litebook Lichttherapie
Informatie over lichttherapie en de mobiele Litebook Elite lichttherapielamp.
www.goodlite.nl
Ai Jin Do
Praktijk voor hypnotherapie en coaching.
www.aijindo.nl
Gezondheidszorg Wijzer
Vele links en informatie over acupressuur, aromatherapie, hulpverlening, ademtherapie, hypnotherapeuten, bachbloesems en veel meer.
gezondheidszorg-wijzer.jouwpagina.nl
Sens Gezondheidszorg
Bij Sens Gezondheidszorg werken verschillende disciplines uit de manuele geneeskunde samen.
www.sensgezondheidszorg.nl
Geestrijk
De website van Praktijk voor Transpersoonlijke Therapie, dromen en geestelijke natuur in Bree. Dromen zijn nog steeds een specialiteit en aan dit onderwerp wordt op deze pagina's extra aandacht gegeven.
www.geestrijk.nl
advertentie
Alternatieve Hulpverleners
Op deze site vindt u een overzicht van alternatieve genezers en therapeuten.
www.alternatievehulpverleners.nl
ReLife
Hier bent u aan het juiste adres voor hulp bij depressies en fobieŽn.
www.relife.nl
Therapeutenwijzer
Zoekmachiene om therapeuten in Nederland te vinden.
www.therapeutenwijzer.com
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.